tro, ork och lust är lätt att tappa när stora drömmar trängs med saknadenIdag kände jag lukten av nyklippt gräs och kunde äta frukost på studsmattan.

där är himlen lite närmre för migIdag har jag fått dagens ros av emma (okej inte i tidningen utan hennes blogg men sooooo what jag var så värd det) och tuggat hubbabubba så min tunga blivit grön. Lite cool är jag allt.
Nått som inte är coolt är att ha matteprov åtta på morgonen och heta felicia i det läget.

jag har försökt att tänka bort dig på alla sättJag tror man kan säga att det här är dagen då jag verkligen började lyssna på Melissa Horn. Men eftersom låten jag ville lägga upp, som heter Kungsholmens Hamn, inte fanns så får ni den här i stället.

det har stormat i mig det senaste året

Den här helgen har jag gjort fler hamburgare än jag kan räkna till och lyssnat på Winnerbäck live för dig fler gånger än jag kan räkna till. Påtal om att räkna, på tisdag har jag matteprov. Jag skulle behöva en privat mattelärare för att klara det tror jag. Alltså visst att jag klarade ekvations provet fast chansen var minimal, men det här? No way. Jag menar - vad är pythagoras sats egentligen?

jag saknar finaste tjejen


det gick så sakta, tog sån tid, varje vecka var ett årAj äm so ängry rajt now.


Fattar ni?
Jag skulle precis cykla till jobbet och så var det TOTAL MEGA PUNKA på mitt bakhjul. Jag cyklade på den senast igårkväll jue. Det är säkert någon som hatar mig som varit och vandaliserat den i natt. Jag ska göra en lista med misstänka tror jag..
Nu ska jag lyssna på bra musik (för det är de jag skulle gjort om jag cyklade right now) och hoppas på att Isa kanske kan svara så jag kan komma till jobbet på annat sätt. Annars har vi problems.

För att du syns överallt är det det inte säkert att du finns, det är en konst att bara fylla hål

"Lars Winnerbäck har under en snart femton år lång karriär blivit en av landets mest älskade artister med över en miljon sålda skivor, utsålda turnéer och åtskilliga grammisar och Rockbjörnar i bagaget. Nu samlar han för första gången hela sin produktion mellan två pärmar. Här finns allt från de första tonårsskildringarna, till senare klassiker som "Elegi" och "Om du lämnade mig nu", och de allra nyaste låtarna från skivan som släpps i september 2009." (!!!!!!!!)


Här.

Maybe life is a song but you're scared to song along, until the very ending


dom sista drömmarna del II

         "Men hon sjönk själv ner i djupet och såg andra ro i land."

du är gåtan som jag aldrig löser klart

Dagens roligaste: Antingen jag och mitt tunnbrödsrullemisstag eller My och glassgubbens fina kärlek.
Dagens sorligaste: Att vi lyssnade på My's brända skivor och då kom Basshunter. Jag ska ta med en winnerbäck skiva och visa henne the good side of music! Hon gick med på det, fast hon sa att det var the bad side of music, hm..
Dagens wow: Jesper har fått körtkort!

Idag hade vi en tjej på jobbet som ska jobba hos oss  i sommar, då kom jag på hur mycket jag kommer sakna Lina, Sofie och Mysantysan där i sommar. :( :( :( :( :( :( (kolla smileysar, jag som aldrig gör såna!)

stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?Jag undrar om jag ser ut som en som kan mycket om swebus. Jag kanske har ett typiskt kan-mycket-om-swebus-utseende. Idag var det två som frågade mig om när 11an gick och så var det en weird tjej förra veckan. Jag undrar om tabellen är svår att läsa av. Nä. alla vill bara ha en anledning att talka med mig såklart, dah!

Annars då? Imorgon är jag ledig från den där värdelösa skolan (okej, det är programmet som suger), men ska jobba hela dagen. Stackars My som måste stå ut med mig och min hemska sångröst hela dagen.

lika komiska när båda trampar runt i grubblerier"vafan tror du? det är klart det var ett segertåg!"
Alltså, den här låten går inte att inte älska. Speciellt inte efter man hört den live.

Idag är en lika kall dag som igår. Lessen gubbe.
Men jag kan ju säga att jag är dagens ängel!! (Sofie du skrev det till mig, hah.)

you're the stranger that confuse my heart

Idag har det varit alldelse för kallt och grått.

sjuttonde april at stargate


du får gärna komma hit och skrämma mörkret

Jag vill dunka mitt huvud i väggen.
Jag vaknade klockan tre, hur trött som helst men helt omöljligt att somna om. Efter tre timmar gav jag upp och gick ut och gick.

Jag har en känsla av att det kommer bli en lång och plågsam dag..Please don't be.

strimmor


lägg armarna runt mig och slit ut vad jag har och gräv i det dunkla men sök inga svar

Vet ni? Det här är första gången i år som jag är ledig en hel helg!!
Det ska jag fira med att sova och drömma om en av mina framtida män. Jag har ganska många. Men i alla fall: Johan Persson såklaaaaart.

..tretusen grattiskramar till Ida va!!


-

Onödigt fakta #1:
Varje gång jag går i genom mina kvitton i plånboken så är minst hälften av de kvitton från någon mataffär där det står antingen druvor blå eller druvor gröna. INTE KONSTIGT ATT JAG ÄR PANK - jag handlar ju upp allt på vindruvor.

najs?Att fylla arton var ganska najs. Att vara arton är ganska najs. Vill ni veta något annat som är najs? Bright eyes, låten här ovan är inte så illa.

Ikväll blir det att fira Ida, för imorgon är det hennes dag och hon joinar mig i artonårslivet. Det är också ganska najs!

födelsedagIsabelle, sol, skratt och glassbaren!

vi ses, bland dimmorna i norr eller i söder, med drömmen i behåll och med lust att ta vid där elden falnar men fortfarande glöder

Mitt liv som sjutton år är förbi.
Hej arton!


snälla, säg något som håller mig kvarVi har irrat runt på stan hela eftermiddagen. Vi hittade vad vi skulle ha i alla fall.
Dagens roligaste: the turk guy som raggade på Emma. Det var så..sött?

cause I don't shine if you don't shineIdag har jag utvecklingsamtal. Helt värdelöst. Något som inte är värdelöst är att hänga med Emma och Isa. Vädret är inte så dåligt det heller.
POSS.

-

Jag fryser och är så himla trött.

Hon hade tappat allt igen, varenda mening, varje hopp. Hennes usikt var en botten, hennes drömmar var en flopp.Jag har ont i mina fötter.
Imorgon är det skola, jag vill inte tillbaka till allt som heter barnochfritidsprogrammet.
MEN,
i veckan ska jag träffa Ana, henne har jag inte träffat sen tredje januari så det känns fin(as)t.
Och på fredag fyller jag år.

lalalalaNEJMEN, oj vad händer här då Sofie? Ser ut som Måns pussar mig lite! Så glöm han nu ;)

Ps.
om någon klagar på mina skills så..så...äsch, klaga inte!

jag sjunger för mig själv, fastän jag vet att det kan kallas ensamhet


och det har inte samma charm att raggla hem klockan fem, det är inte lika inspirerat nu som nittonhundranittofem (om du minns)

Alltså jag är typ lifesavern nummer ett, kolla bara:

I somras kom det en snubbe på jobbet och bara babbla på assnabbt om att han hade diabetes och var vungen att ha en cola NU och att han betala senare. Och som den hero jag är sprang jag ju såklart (tänk er fladdrande hår i slow motion) och hämtade den där colan. Jag hann ju fram att ge den precis innan han skulle ramla ihop till en hög på marken.

Sen, i somras, kom det in en mamma vars unge hade blivit geting stucken och sa att hon var tvungen att ha en lökbit hon kunde lägga på bettet. Så jag kastade lite lök till henne och tack vare mig lever nog den ungen än dag.

Och så idag, räddade jag livet på en humla! Den skulle inte klarat sig utan mig. Jag fick lite hjälp av en tant som undrade vad (men dah, det syntes ju att jag kämpade för humlans liv) jag höll på med och av emma. Men jag tar åt mig äran ändå.

Sammanfattning: Jag borde få pris eller något.

wunderbar musikJag är kär. Inte bara i hans röst och gitarrspelande händer.
Nej, även i ögonen, håret, ögonbrynen och ja ni fattar.
Men..mest i hans röst och gitarrspelande händer.

och jag minns vad jag minns och jag har glömt vad jag glömt, det behöver inte ens ha häntSorry tjatet, men har ni lyssnar på Winnerbäcks nya? Den är ju för tusan helt underbar.

dom kunde säkert tagit en fika, han skulle sett att dom var lika, här står hon nu med huvudvärk och svär i grubblerierJag har fullt upp med att återväcka mitt OC beroende. Det går ganska bra faktiskt.
Men imorgon kommer det gå dåligt, för då är det jobb fyra dagar framåt.

Hejdå lovet!


winnerbäck!Det här har jag ju missat. En ny låt av den bästa! Man urskiljer kanske inte så jätte bra vad han sjunger, men de går faktiskt o höra. Åh. Man skulle varit där såklart.
Jag önskar mig den här låten studioinspelad i födelsedags present. Can anyone fix that?

Jag ska ingenstans jag bara bryter lite is
Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis
När en stannfågel ger sig av

jag pratar gärna sönder alla torra gråa nätterMitt rum börjar kännas som mitt rum nu. När det kommer upp lite saker på väggarna. Jag saknar bara lite möbler kanske..men äh.

do I like what you like?

Isabelle säger:

HAA färjestad gjorde mål

Isabelle säger:

oej låter iofs också ganska trevlig!

felicia säger:

yeeeeeeeeeeeeeeh

felicia säger:

eller

felicia säger:

menar du självmål?

felicia säger:

lol im funny

Isabelle säger:

men daaaah. haha the funny girl, remembah?

felicia säger:

nej

felicia säger:

påminnelse tack

Isabelle säger:

du ändrade hela tiden ditt namn på min mobil till the funny gir haha

felicia säger:

haha gjorde jag

felicia säger:

hahah

felicia säger:jag är ju verklien funny


Jag tror jag måste skaffa mig både ett liv och HUMOR inom tio dagar. Jag kan ju inte fyllla 18 utan det. Shit pomfritt.

-

Jag har nyss tvättat bort kethcup ur mitt hår. Ketchup i håret. JAG UNDRAR HUT DET KOM DIT?
Den som gissar rätt får en glass.

walking on a dream

Ikväll har jag sett Mona Lisas leende (varför har jag aldrig sett den förut? galet bra ju.) och klippt till kort till spexiga fotoramar jag köpte idag.
Så jag har bland annat klippt Winnerbäck, lillasyster, en fågel och mera till små 5 gånger 5 centimeters kopior.


hoping for the best but expecting the worst

Jag hatar den där klumpen i halsen som är så jävla svår att svälja.


orangeMin dag förstördes precis. Min apelsin var inte så god som den borde.
Suck.

hatkärlek till gossip girl

Blair får mig att vilja färga håret brunt.
Serena får mig att vilja ha gyllene blont hår.
Jenny får mig att vilja ha lugg.

Gossip girl är snyggaste serien evaaah.


spring breakAtt kunna sitta ute i solen och äta glass är lika med vår.

I'll be fighting for my love storyJag vet inte hur många det är som känner till min nya, hemliga crush på Måns? Kanske bara Isa. Men nu vet ni med.
Han får liksom mig att lyssna på radion helt totalt frivilligt i hopp om att hans låt ska komma. Det ni,
Och versionen över är ju inte bara lite fin naj.

det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv


det luktar som vår igen1. idag har jag sett en fjärill. en icke citrus-fjärill.
2. och en citrus fjärill

jag ser på din ängsliga hållning och din jagade blick att det känns, att det är långt hemSlemame vi måste nog ha vår dejt snart.. Det har ju gått så lång att jag fotar mig själv balansernde på en sten.

RSS 2.0