POSSEfter jobbet har jag lekt med Albin och varit ute och gått. Nu ska jag se Sherdil med min lillasyster. Den, fucking åmål och festival slår typ alla svenska filmer som fään.

things can always change and make us weakJag tror inte det spelar någon roll vad jag dricker/äter, jag har ändå alltid hål i någon tand. Eller inte alltid. Jag vill bara gråta när jag tänker på att jag måste återbesöka tandläkaren för lagning.
Ute regnar det och jag ligger under täcker och huttrar. Skall fortsätta se Eternal sunshine of the spotless mind nu. (Jag vill också ha nattpicknick.)

kylan mörkret stan och stressen hittar dig ändå


tandläkarväder


Jag var som sagt och såg bio igår. I taket lyser stjärnorna. Den var fin och jag tycker att om du sitter och funderar på att se den ska du göra det. Jag kan inte direkt jämföra med boken för det var alldelse för länge sen jag läste den. Men tummen upp till boken & filmen säger jag då.
På tal om bio, snart har ju Män som hatar kvinnor premiär. Den är med i min måste se-lista. Om jag inte hade en sån innan så har jag en nu.

Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag fasar det så himla mycket. Sen jag var där förr gången har jag tandläkarskräck. Mycket.
I hope I'll survive.

Ps. Min design försvann. Poff sa det så var den borta. Hmpf.


isen har smält och det luktar som vår
I feel like I wouldn't like me if I met me, I feel like you wouldn't like me if you met meAlltså, Albin har blivit så himla stor. Och klippt sig har han också. Nu ser man att det är en pojke, eller tror du fortfarande att det är min lillasyster, Emame? Äsch, söt är lillen ju i alla fall. Och idag tog physaliskorgen jag bad pappa köpa till mig slut i ett nafs. Who's guilty? Inte så svårt att gissa när den filuren är i huset.

Nu ska jag ut och spana efter stjärnfall. Fast jag tror himlen är ganska becksvart. Så jag får nog klara mig utan stjärnfall.
Imorgon; Jobb och I taket lyser stjärnorna.det är ett uttryck för känslor och det är FÖRBJUDET

Jag kan sitta i flera timmar och tänka på hur man borde vara, borde göra och hur man borde må. Jag kan träna på mitt leende för att ni ska bli nöjda, för att ni ska tro att det där leende säger mer än vad det egentligen säger. Hur stor mening har ett leende?
Det är just det där men att allt flyter på, dagarna smälter ihop till en grå massa, som får mitt leende att tyna bort mer och mer. Som får mig att krympa.
Finns det något som är gråare än den här vardagen? Samma dörrar, samma buss, samma gator, samma människor. Alltid.
Jag vill bara att någon ska färga himlen för mig.
För oss.
För oss som tror att den finns något mer tilltalande, något mer.


och jag duckar för alla speglar och blundar så hårt jag kan och försöker glömma men hur kan man glömma sig själv?Jag ligger under täcket och tänker på hur underbart skönt det är att vara varm. Jag och Lina har frusit så himla mycket på jobbet hela dagen. 12 grader inomhus och det är fan inte okej.
Min ögonlock skulle kunna falla ihop när som helst men jag orkar inte sova Jag ligger mest här och slänger världen på högen med alla saker som jag bojkottar. Ni vet, ungefär sådär som Lasse Lindh sjunger? Eller så vet ni inte.
Jag vill mest bara drunkna i musik just nu.


konica C35Två inscannade bilder från min Analoga leksak.


jag säger inget men menar allt, jag är formlös och saknar färg

WIHOOOOOO. Jag klarade ekvationsmatteprovet! Helen med. Vi borde ha en dagen ros eller något alltså. Eller inte, för idag var vi så himla osmarta och låste båda in nycklarna i hennes skåp, så det var bara och ragga upp vaktis idag igen. Haha. Clever.

Nu då? LOV.


so let's get togheter and use those lips
en av alla domJag och Isa har sett på walk the line. Finfin film.
Jag råkade krydda våra morötter med vitlök förut, eh smart tjej.
Pepparmintsté + kanelbulle = sant.
Imorgon ska vi ha redovisning om tobak inför en sjätteklass. Det kommer gå grejt. N-o-t.
Jag erkänner en pinsam grej: Jag köpte veckorevyn endast för att blondinbella var på omslaget. Puh, känns skönt att ha det sagt!


svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag som tänker att nu är det äntligen våran turKortelikort skoldag idag. Som alla andra dagar.
Jag har varit vid clas ohlson och raggat nytt lås, eftersom jag och helle var tvugna att be vaktmästaren knipsa upp mitt häromdagen. Allt var helles fel. Eller okej, jag tror det var mitt fel? Fasen. Men jag hittade inget lås. Eller jo det såklart, men jag vill ha med kombination och det fanns bara till resväskor. Blä, så, än en gång helle, du får nog dela skåp med mig ett tag till. Men det är väl det twins gör? ;)
Nu ska jag se One Tree Hill, låta tiden gå några timmar sen blire att hänga med Isa. HUGGIES.du sa: jag är inte som du, jag dör om jag stannarDet är som att jag glömt bort den finaste låten av Lasse Lindh. Men nu har jag kommit ihåg den! LYSSNA.


du tror ingen ser men jag har sett dig och vet att du längtar bort och jag må vara luggsliten och skev men aldrig felDet är skönt att vara ledig. Jag var ute och gick och allt var alldelse vitt, men solen värmde ändå min rygg och när jag vände kisade jag mot varje bil.
Jag har ställt in en kladdkaka i ugnen och tagit ut en. Mamma bad mig göra en som hon kunde bjuda sina syjunteväninnor på ikväll. Som den goda dotter jag är gjorde jag självklart det. Vad gör man inte för syjuntan liksom?


ge mig punkt comJag har hittat mina två (av tre) drömhalsband. Synd att sidan de kommer ifrån inte är svensk.
http://www.rocknrose.bigcartel.com/


I don't know whats right and whats real anymore, I don't know how Im meant to feel anymoreJag vill bo i den där videon.
- husvagnen
- klänningen
- jag vill hoppa runt bland dom stora paketen
- människorna iklädda ballonger (<3)
- äh ni fattar!


du skar mitt svala livHej.
Jag har inte halkat med min ena ipodhörluris har gått sönder. Plus och minus.
Annars lyssnar jag bara på kent och planerar inte att göra något annat. Eller jo,
jag planerar att vara ledig imorgon.
Hejd-o-o-o.


vinter över ån

Alltså jag är okej med snön och minusgraderna. Men inte med att det är så jäkla halt! Jag går som en pingvin livrädd för att halka. Inte okej. Jag vågar inte gå ut i onödan.
Så det är andledningen till att jag ska se Juno nu istället för att vara ute i den underbara solen. Typ. Jag har redan haft min fyrtiofem minuters långa skoldag.

Förresten har jag kommit på att jag tappat förmågan att fota. För ett år sedan var jag ju bra på't! Jag och Isa satt och kollade på gamla bilder från ett år och mer tillbaka och då kunde jag ju. Plus att jag verkade gladare överhuvudtaget. Vad hände?!
Barn och fritid kanske..where did all your sadness come from?Anna igår var fint. Hon är fin och fasligt bra. Och för att inte tala om hur snygg kvinnan är.
Och Emame och hennes tomatsoppa är också bra.
Tummen upp.
Tummen ner för  hur jävla halt det är ute.
-
Såg precis Lasse Lindh på melodifestivalen. Mannen är ju fin och fasligt bra och snygg. Som Anna fast manlig, typ.


P.S det här är vad jag hoppas på ikväll:
oh, this town kills you when you're young

Fredag den trettonde och nej jag har inte märkt något ännu.
Dagen har vart rätt så bra ändå, hade lektion till 9.20 då jag hade lång håla och den spenderade jag med Josefine. Tillbaka till skolan och en, faktiskt, rolig (!) karaktärslektion.
Nu sitter jag här, med min nya drog pepparmintsté och blir glad av tanken på att jag ska lyssna på live musik ikväll. Och självklart ser jag fram emot Emames tomatsoppa. Det ska bli..spännande. O gott!!

Nej, nu ska jag diska och sånt.
Eller så blir det så att jag sitter på facebook och svara på frågor om mina vänner. Fan. Jag hade stått emot, tills idag. När jag läste hos Emame att det var beroendeframkallande. Jag var tvungen att pröva.. och ja..du kunde väl varit lite tydligare med det där beroendeframkallandet? Jag är fast!


kom och slå sönder min världGotland är täckt av något vitt som liknar bomull igen. Stora läskiga traktorer skottar bort allting så det går inte alls bra när jag ska dra Albin i pulka till biblioteket. Dumma traktor gubbar sa vi då.
Annars då? Jag funderar på att hoppa av skolan och bli Albins privata dagmamma. He-he. Kanske ligger lite lögn bakom dom där orden, men bara kanske.
-
I skolan har vi börjat med något tobaksprojekt som vi ska redosvisa för sjätteklassare. Känns bra, kanske vi kan hindra minst två kids från att hamna i stå-utanför-donken-i-stora-jackor-och-bara-ben-eller-mjukisbyxor-och-översprejade-hår-och-tio-liter-brunkräm-och-röka-cigg-efter-cigg-stadiet. Då skulle det faktiskt kännas som jag gjort något bra för samhället.
Mer än att hjälpa en läskig random snubbe med sin krycka som jag gjorde idag.


or just det kind of promise you simply have to break

Lyssnar på Anna och dricker pepparmintsté och tänker att jag borde plocka upp på rummet. Men vem orkar sånt? När man kan se på fina bilder, dricka té och lyssna på musik.
Jag är på världens fotohumör men det är som att all inspiration ligger någonstans och gömmer sig och kommer inte fram. Äsch.
Imorgon efter skolan ska jag vara barnvakt åt Albin och ärligt, att få ta del av hans livsglädje är verkligen det bästa. Han är den bästa. Jag skulle göra vad som helst för den fina ungen. Utan tvekan.


finFin-låt.
Fin-video.
Fin-Laleh.


eh, jag röstar för en non smoking generation faktiskt

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4378233.ab


åhVill ni se en fin film borde ni ser filmen Keith. Trailern här ovan.
Sa jag att den var fin?


a young summers youthpick a star on the dark horizon and follow the lightJag har inte mycket att säga, allt är som vanligt. Men på fredag är det Anna Ternheim och det är fint. Sen är Lasse Lindh med i melodifestivalen på lördag, så det är ju ett litet måste liksom.  
Annars är ni usla på att ge musiktips, men eftersom jag är en sån god människa ger jag er en låt som är godis för öronen. The Call med Regina Spector.


strimmor

Musiktips tas gärna emot. Jag menar en låt kan ju inte vara för mycket begärt? Alla lyssnar ju på musik, så nått finns det alltid & tipsa om!
TACK PÅ FÖRHAND.nu vill jag bara ha nånstans att flyga

Det här får inte vara allt.
Det kan inte vara allt.
Aldrig.
Om det här är allt vill jag inte vara med.
Då är allt förgäves.


när musiken styrde varje ord och handlingJag har inte mycket mer att säga än att ni verkligen borde lyssna på Parkens - Uppsalas gränder. Den är sådär jättejätte fin.


I just happend to feel so alone, for today, for all days to comeKvällen har spenderats med Emma och Isa och Emmas tolvkiloiga katt. Jag skojar inte, som en liten hund är den, eller en hårig bebis kan man också säga.
Nu ligger jag och lyssna på Anna och ska snart sova för i morgon ska jag jobba. Det där med att vara hel-ledig verkar inte vara något som funkar för mig? Jag måste alltid hoppa in för någon.
Men då har jag i alla fall en ursäkt till att inte plugga ekvationer.
Åt helvete med x&y och mitt inte-så-braiga-mattehuvud.

Ps. Idag kom jag förresten på att halva min garderob består av Jacob's Grill tröjor. Kul. Jätte. Och väldigt fashion.


världen var vacker och så underbart skevJag har hittat minst sex gamla dagböcker idag när jag försökt rensa ut rummet lite smått. Som jag skrev för flera år sedan. Jag älskar någon ny kille i varje dagbok, haha. Men jag vet i alla fall vem som är mannen för mig, japp, Håkan Hellström. Min lillasyster satt nämligen inne på en såndär lovetest, där man skriver i namn ni vet? Då tog hon mitt namn och Håkans, och taaaada 95% kärlek mellan oss och det stog att vi var meant to be. Det måste ju betyda något eller hur? H3h3.
Ikväll ska jag nog hänga vid Emma, om jag kan ta mig ut genom dörren med mina smärtor som kom över natten. Efter min fina ramling, som handled, armbåge, höft och nacke fått tatt skada av.


they look like they're falling apart you know, just like the people there
butter

Den här dagen är inte bra.
Det hela börjar med att jag halkar snyggt när jag går över ett övergångsställ, rakt framför en bil. Det kändes inte alls pinsamt eller så. Plus att halva jag är skadad. Mest min armbåge.
Är det inte fredag den 13:e nästa fredag?
Jag vill bara att någon eller något ska göra den är dagen lite lite lite ljusare.yellow
Idag har jag varit barnvakt åt fin-albin.
Det innebär typ att bygga torn höga som eiffeltornet bara för att han sedan ska tippa det och skratta högt, leka med lera, läsa samma saga tio gånger om, jaga honom med en robot (han tycker det är roande) och äta frukt i massor.


krunegårdNu är det faktiskt så att ni måste lyssna (igen).och jag försvinner gärna just i nattJag satt precis och kollade på en video från L.W konserten i Örebro. När hela publiken trodde det var slut. Men sen kommer Lasse ut ensam med en akustisk gitarr och sjunger Hjärter dams sista sång för oss. Underbart.
Jag funderar på att rymma till Norge och se honom. Lämna det här gråa och trista för ett tag. Who's with me?


Can I stay?Alltså ni måste lyssna.
Rösten
texten
ÅH.


åh.Okej, efter att sett Sweeney Todd måste jag erkänna att jag fått en crush på mannen på bilden. Eller okej mest när han i filmen sjuger den här låten. Han gjorde hela filmen jue. Eller han, färgerna, miljön, kläderna och musiken. Annars blev jag med trött av att se på den och när Johnnny Depp skärde av hals efter hals och de gjorde paj av människor. Men som sagt, annars var filmen ganska underbar.
 


en dag står vi över februari du och jag


I want to dance with you, I want to sing with you, I want to talk to you


nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till digAlltså, vill ni veta en sak som suger totalt? Ana kommer inte tillbaka till Gotland igen.
Det betyder en vår utan henne. En vår utan knäppa underbara Ana.
Vi kommer inte ligga på någon gräsmatta och äta glass, vi kommer inte dansa runt ringmuren till Håkan, vi kommer inte gå och äta svindyr kinamat, jag kommer inte få vänta på dig i evigheter när vi ska någonstans, (haha <3) vi kommer inte bränna ett bord med en engångsgrill, vi kommer inte pröva tusen solglasögon på Åhléns.
Äsch, egentligen vill jag mest säga att jag kommer sakna dig till tusen.

Du är bäst och IDAG FYLLER DU ARTON JÄVLA ÅR SÅ TUSEN GRATTIS KRAMAR TILL DIG. Du är värd allt och jag hoppas du får en underbar artonårsdag på andra sidan jordklotet.


(och jag som aldrig gillat nostalgi)


En vecka för några somrar sen fick vi en crush på Jimmy Jansson och åkte för att se honom på Kneippbyn, våra hjärtan slog nog lite extra den kvällen. Men aj, det svalnade två dagar efter.


För många år sedan på halloween innan jag och Ida skulle åka på halloweenfest (kalas? haha) såg jag såhär glad och mörk ut.


Ida och jag på någon utflykt. Jag undrar vilket år.. Äsch, snygga kläder hade jag ju i alla fall. Ha-ha.


Jag har haft stort intresse för kaninhoppning och kaniner överhuvudtaget i mina år. Det finns dock noll kvar av det nu, men här tävlade jag i alla fall. Med min nästbästa hoppkanin vid namn Tuff.


En natt rymde en av mina honkaniner, några veckor senare fanns det massa rabbis-bebisar i buren. Då menar jag massa. Hon hade tydligen kul när hon var på rymmen.


Åh, systeryster sommaren 03 någon gång. Jag hade precis lärt mig hur man gör kransar minns jag. Sockersöt var hon ju i alla fall.


Hahahahahaha. Syster och jag hösten 02. Jag hade köpt min tröja på Hemse Marknad. Jag minns att jag tyckte den var ursnygg. Jag vet inte om jag tycker samma sak nu..Haha.

en skymt av solen, doft av vårIdag har jag smackat jättehögt på ett äpple för tanken på att ingen skulle höra mitt smackande och klaga på't var så lockande.


and I fell shaking on the floorAtt posta videosar är kanske inte så intressant, men please do yourself a favour och lyssna på den här mannen vid namn Joel Alme.


umbrellaÄr inte de här bilderna fina så säg? Det är ju sjukt vad begåvade människor det finns i världen.
Bilder hittat på flickr.com såklart.

Bild 1.
Bild 2.

Bild 3.
Bild 4.


typ en hej-man-blir-glad-av-den-här videoÄven fast det bara är första februari och minus 4 grader ute så lyser solen och det är svårt att inte få vårkänslor när man är på promenad med Parken och Håkan i öronen. Dom kommer liksom smygande på en, trots dom där minusgraderna som känns mot ansiktet.


RSS 2.0